Rixax

  • STEIGERS
  • MACHINES
  • GEREEDSCHAP
  • OPLEIDINGSCENTRUM

opleidingen

VEILIG EN EFFICIËNT LEREN WERKEN

Opleidingscentrum Rixax biedt cursussen en examens aan gericht op veiligheid, vakkennis en mobiliteit.
Veel diploma’s en certificaten zijn verplicht om aan het werk te kunnen. Onze jarenlange ervaring leert echter ook dat in de dagelijkse praktijk het werk altijd voorrang krijgt. Daarom staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal in onze aanpak.

Bij vooruitgang denkt u aan groei en financiële zekerheid, dit kunt u bereiken wanneer uw personeel optimaal inzetbaar is. Rixax heeft jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen die voor uw werknemers cruciaal zijn. Wij bieden de opleidingen regelmatig aan, zowel intern bij ons als bij u op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Als u de opleiding correct afrondt ontvangt u een waardevol pas en certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. Belangrijker nog, u weet precies hoe u uw werkzaamheden en kennis zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier kunt uitvoeren.

Wij staan garant voor kwaliteitsopleidingen en vakopleidingen op maat. Rixax kan iedere cursus voor u verzorgen,van IPAF ( hoogwerker) tot PASMA (rolsteiger ), Heftruck, etc. Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.

meer weten?

Wilt u meer informatie over Opleidingscentrum Rixax of over de cursusmogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via 036 5323623 of stuur ons een bericht via verhuur@rixax.nl.

opleiding aanvragen?

RIXAX VERHUUR

GRATIS
BEKIJK