Nee is géén optie!

Onze service

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN!

Rixax Verhuur is een zeer betrouwbare en servicegerichte verhuur partner met een zeer breed assortiment van machines, gereedschappen, steigers, beveiligingsuitrustingen en accessoires of andere bouwgerelateerde apparatuur en transportmiddelen.

Onze kracht ligt in de snelheid van leveren zodat uw mensen niet of niet lang stil staan. Wij leveren onderhouden en gekeurd materiaal en hanteren lage transportkosten.

KNOWN SUPPLIER SCHIPHOL

In 2013 heeft Schiphol aangekondigd een grootschalige bouw – verbouw te gaan plegen. Door de grootschalige bouw heeft Schiphol de regels aangescherpt.
De verscherpte procedure die Schiphol gaat hanteren kunnen soms lange wachttijden met zich meebrengen. Dit heeft ons doen besluiten om in overleg met Schiphol als known-supplier aangemerkt te worden. Known-supplier brengt met zich mee dat het personeel van Rixax Verhuur moet voldoen aan strengere eisen. Hiervoor hebben we een aantal opleidingen gevolgd. We zijn in het bezit van de benodigde vergunningen om te kunnen leveren achter de douane. Rixax Verhuur is momenteel het enige verhuurbedrijf met de status known-supplier. Wij zijn een ambitieuze onderneming welke altijd blijft innoveren.

Kortom, onze kracht ligt:

De enorme servicegerichtheid kunt u in de gehele organisatie terugvinden.

Openingstijden

MA t/m VRIJ

Zaterdag

Zondag

06:00 - 17:00

08:00 - 16:00

GESLOTEN

Calamiteiten

Bij calamiteiten zijn wij 24/ 7 bereikbaar.

Mocht u nog vragen en of aanvullende informatie wensen, kunt u uiteraard te allen tijden met ons contact opnemen.

CERTIFICERINGEN
logoklein4